Hobbyfilosofen

Komplimangfiskaren finns numera i sjön
Jag synar din bluff j*vla parasit. Enough is enough, nu tänker jag inte låta dig suga musten ur mig längre. Vid någon tidpunkt får man helt enkelt bestämma sig för att personen som man av någon anledning inte kunnat släppa helt måste ut ur ens liv - en gång för alla!
 
Den här sommaren mötte jag självaste "djävulen" som fick mig att fastna, bli nästintill beroende på ett sätt som jag aldrig upplevt förut. Giftig förbindelse kanske man kan kalla det. J*vligt läskigt, men antar att "spänningen" på något sätt gjorde att man inte kunde slita sig loss fast man borde gjort just det för längesen. Det är fan ingen spänning i en person med psykiska problem...du sugs in i en ond cirkel som snurrar på tills du vid någon tidpunkt ser situationen utifrån och undrar vafan du håller på med?!
 
Slösa inte tid på personer som inte ger dig ett skit förutom ångest och osäkerhet. Tillslut vet du fan inte ens vem du är för att den här personen har sugit ut ditt sanna jag. Det jag tar med mig från den här cirkusen är en fet j*vla läxa som jag sent ska glömma - glöm aldrig bort vem du är, låt inte en annan person definiera dig. Den person som du alltid kommer att ha i ditt liv är du själv så ta hand om dig själv och låt inte någon trampa på dig. Vilken lättnad att äntligen ha kommit till insikt och gjort slag i saken!
 
Over and out 😆