Hobbyfilosofen

A walk down memory lane
Rensning både fysiskt och mentalt. Ägnat halva dagen åt att rensa bland prylar hos päronen. Det var en enda stor flashback utan dess like - väldigt spännande! Man kände sig som en unge på julafton eftersom att man knappt kom ihåg vad som fanns i gömmorna. Hittade bland annat mina saknade dagböcker som jag länge velat sätta tänderna i, men inte vetat var dom tagit vägen.
 
Att skriva har ju på något sätt varit min räddning även under mina yngre dagar när ens problem visserligen var lite mer banala, men just då kändes dom såklart stora och tunga. När jag sträckläste alla fyra dagböcker tidigare i dag så kastades man tillbaka till hur livet var då och vissa händelser spelades återigen upp i huvudet och gav dels skratt, men även en klump i magen. Det kändes på något sätt fint att göra rensningen tillsammans med mina föräldrar då vi allihop hittade prylar som fick oss att tänka tillbaka på minnen och händelser genom årens lopp. Ett antal sällskapsspel plockades upp och kommer nog spelas inom en snar framtid. Så kul!
 
Dagböckerna fick självklart följa med hem och så även en pärm med dokumentation från min dagistid. Hittade också en fin liten ljushållare som jag tänkte göra ren och vid tillfälle spraymåla i kopparfärg. Helt såld på koppar och har varit i x-antal år, haha! Gillar liksom den där varma, gyllene tonen - som ett "hopkok" mellan guld och silver typ. Jaja, nog med nörderi nu även om det alltid är roligt med ett eller annat litet projekt som man kan ta sig an när suget faller på 😍